Seuraa meitä

Toimitusehdot

Yleistä

Tuijan Minipuoti on T:mi Tuija Salmisen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy T:mi Tuija Salminen, y-tunnus 2335169-8, Mäntytie 1, 07500 Askola, puh. 0505716810.

T:mi Tuija Salminen pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii  Verifone Bluecommerce . Verifone Bluecommercen kautta voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla sekä Visa ja Mastercard luottokorteilla. Käytössä myös Siirto ja MobilePay.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postin ja matkahuollon kuljetuspalvelut.

Toimituskulut alle 50g lähetyksille ovat 2,50€, 51- 2000g lähetyksille 5,10€ ja yli 2000g lähetyksille ja isokokoisille tuotteille 6,50€.

Leivinlautojen toimituskulut ovat 12€.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksesta on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@tuijanminipuoti.fi